Kindercoach Annelien den Otter

Over Annelien

Ik ben Annelien den Otter, 39 jaar en moeder van 3 mooie en unieke kinderen. Het werken met kinderen vind ik het mooiste wat er is. Sinds 2016 in mijn eigen gastouderopvang en sinds juni 2020 in mijn eigen praktijk als holistisch kinder- & oudercoach in Amersfoort. 

Zowel in mijn moederschap en als gastouder ervaar ik hoe puur & echt kinderen zijn. Vooral jonge kinderen staan nog zo mooi dicht bij hun gevoel en in contact met zichzelf. Wanneer je ouder wordt gebeuren er soms dingen waardoor je het contact met je gevoel en met jezelf kan verliezen. Ook ik heb dit ervaren. Ik bouwde een muurtje om mijzelf, waardoor het voor mijzelf heel lastig was om tot mijn gevoel te komen, mijzelf te zijn en in mijn eigen kracht te staan. Iets waar ik, in mijn pubertijd en ook in mijn volwassen leven, last van had. Wat had ik graag op jonge leeftijd geleerd en ervaren hoe ik meer in contact met mezelf & in mijn kracht kon blijven. 

In 2018 ben ik mij gaan omscholen als holistisch kinder- en oudercoach. Met als doel om in mijn eigen praktijk kinderen te begeleiden bij het meer in contact te komen of te blijven met zichzelf & met hun gevoel en te ontdekken waar hun kracht ligt. 

Omdat je als gezin allemaal met elkaar verbonden bent, werk ik zowel met het kind als ook met de ouders. Door als ouder ook naar je eigen gedrag, gevoelens & ervaringen te kijken, kan je echt stappen maken. Dat hierdoor ouders meer inzicht krijgen in wat er bij hun kind speelt en wat hun kind nodig heeft, is zo mooi om te zien. 

Ik loop heel graag samen met jullie een stukje mee op jullie pad naar meer balans, verbinding en rust. Wil je een afspraak maken of wil je graag meer weten, neem dan contact met mij op. Ik ontmoet jullie graag!

Liefs Annelien

Missie

Bhalu is Hindi voor beer. De beer staat onder andere symbool voor de innerlijke kracht die je al bezit en die naar de oppervlakte mag komen. Mijn missie is om elk kind meer in zijn/haar eigen kracht te zetten en te laten ervaren dat hij/zij precies goed is zoals hij/zij is.

Beer